Kirby Storter Boardwalk

Kirby Storter Boardwalk

Kirby Storter Boardwalk De Kirby Storter Boardwalk brengt je door een prachtig stukje natuur in het Big Cypress National Preserve pal tegen de Everglades aan. Dit is een ideale plek om even de benen te strekken op je rondreis tussen Naples en Miami Beach.

Kirby Storter Boardwalk

Kirby Storter Boardwalk Langs de Highway 41 ligt Kirby Storter Roadside Park. Dit is een parkeerplaats met een informatiebord over het natuurgebied. Tevens tref je op deze parkeerplaats enkele overdekte picknicktafels en toiletten. Dit punt is ideaal om even de benen te strekken tijdens de rit tussen Miami Beach en Naples.

De boardwalk ik circa 700-800 meter lang heen en terug. Het begin start vooral over een grasvlakte waarna de bomen om je heen steeds hoger zullen worden en verschijnt er uiteindelijk een moeras onder de vlonders. Het pad eindigt uiteindelijk boven een ‘gator hole’ welke gegraven is door Alligators. Dit zogenaamde ‘gator hole’ is een kuil met water waardoor er in droge tijden nog voldoende water beschikbaar is. Deze plaats geeft beschutting aan diverse Kirby Storter Boardwalk vogels, reptielen, alligators en andere zoogdieren.

Naast wildlife vind je hier ook prachtige bomen, die in bepaalde periodes van het jaar in het moeras staan en prachtige andere bloemen en planten. Neem dus vooral je camera mee en vooral in de zomer een flesje water!

Openingstijden: 24/7
Toegang: Gratis
Vragen? Amerika Forum

Foto’s

Waar?

Je vindt de Kirby Storter Boardwalk langs de Highway 41 bij Kirby Storter Roadside Park. Vanuit Miami rij je in westelijke richting langs de Everglades tot Mile Marker 62. Vanuit Naples rij je hiervoor in oostelijke richting naar Miami.


Kaart en route naar Kirby Storter Roadside Park in Google Maps.

Informatiebladen

Kirby Storter Roadside Park Op Rondreizen Noord-Amerika staan diverse informatiebladen in pdf. We hebben ook een informatieblad over het Kirby Storter Roadside Park in pdf. Deze kan je downloaden, lezen, meenemen, printen en eventueel ter plaatsen offline bekijken. Je vindt alle informatiebladen op onze special pagina met downloads.

Links

Foto’s: ©Rondreizen Noord-Amerika

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*