KLM komt met rechtstreekse vluchten naar Orlando en Miami (update)

KLM Boeing 747 onderweg naar Los Angeles

Ocean Drive Miami South Beach Vandaag heeft KLM bekend gemaakt alsnog deze winter te gaan vliegen naar Miami. Eerder had KLM directe vluchten naar Miami en Orlando aangekondigd maar later ingetrokken doordat het reisadvies was veranderd naar Oranje. Door het vervallen van de travelban gaat KLM dus alsnog vanaf 7 december 2021 rechtstreeks naar Miami vliegen.

Klik hier voor directe vluchten van KLM naar Orlando en Miami. Neem ook zeker de moeite om de prijzen van de vliegtickets te vergelijken op Vliegtickets.nl, Vliegwinkel.nl, Expedia en Tix.

Orlando & Miami

South Beach

Tijdens eerdere aankondigingen van KLM zou er twee keer per week naar Miami gevlogen worden met een tussenstop in Orlando. Teven zou er twee keer per week gevlogen worden naar Orlando met een tussenstop in Miami. Door diverse zaken werden alle directe vluchten naar Florida geannuleerd. Vandaag (24-9-2021) heeft KLM het volgende vluchtschema voor Miami gepubliceerd waarin vanaf 7 december 2021 naar Miami zal vliegen. De directe vluchten naar Orlando zijn nog niet aangekondigd voor deze winter.

Vluchtschema Miami

Vluchtnummer Van/naar Dag v.d. week Vertrektijd Aankomsttijd
KL0627 AMS – MIA Di/Vr/Zo 10:20 14:20
KL0628 MIA – AMS Di/Vr/Zo 16:30 06:50*
* Aankomst de volgende dag

Vluchtschema Orlando

Er zijn nog geen nieuwe directe vluchten naar Orlando afgekondigd. Zodra dit het geval is zullen we het onderstaande schema aanvullen.

Vluchtnummer Van/naar Dag v.d. week Vertrektijd Aankomsttijd
* Aankomst de volgende dag

Rondreis Florida

Zowel Orlando als Miami zijn ideaal om een rondreis door Florida te starten. Een vliegticket, een huurauto en wat hotelovernachting zijn voldoende om een prachtige rondreis door de Sunshine State te maken. Je kan op onze website diverse routes door Florida vinden om de rondreis eenvoudig zelf te plannen. Bezoek ook onze pagina met hulpmiddelen voor het samenstellen van je eigen rondreis.

Links

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*