Binnenkort: Wanderlust USA – Hiken op de meest legendarische trails

Wanderlust USA

Laatste update:

Helaas kunnen we deze zomer niet op reis naar Amerika en Canada en moeten we ons verlekkeren aan foto’s, filmpjes, boeken en reisverslagen. Mocht je dit jaar je rondreis moeten verzetten naar volgend jaar dan is het misschien leuk om jezelf te trakteren op een fraai boek. Hou je van wandelen en wil je jezelf voor te bereiden op je rondreis in 2021?

Wanderlust USA

Wanderlust USAKosmos Uitgevers komt in augustus 2020 met een Nederlandse versie van Wanderlust USA. Wanderlust USA – Hiken op de meest legendarische trails – is een fraai vormgegeven boek van 320 pagina’s over de meest legendarische wandelroutes van de Verenigde Staten.

In het boek worden kleine en grote trails beschreven met duidelijke kaarten, teksten en foto’s. Je kan het boek bij Bol.com en Amazon.nl reserveren voor €37,50.

Wanderlust USA
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Auteur: Gestalten
Prijs: €37,50
Taal: Nederlands
Druk: 1
Pagina’s: 320
ISBN: 9789021577104
Bestellen Bol.com: Bol.com
Bestellen Amazon.nl:  Amazon.nl

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Add your own review

Rating

*