Camperreis Canada of Amerika reserveer je bij Travelhome

Rondreizen Noord-Amerika Forum Rondreizen Noord-Amerika Media Rondreizen Noord-Amerika Links
Travelhome website

Zeg je Camperreis Canada of Camperreis Amerika, dan zeg je Travelhome. ANWB reisorganisatie Travelhome is namelijk al jaren specialist op het gebied van camperreizen. Gisteren is de nieuwe brochure voor 2021 en 2022 uitgekomen dus redenen genoeg om Travelhome aan je voor te stellen.

Travelhome

Travelhome op de vakantiebeursTravelhome is een reisorganisatie van de ANWB en bestaat inmiddels en biedt sinds 1986 al camperreizen aan naar Amerika en Canada. Maar Travelhome bestaat al veel langer. In de jaren ’80 is de onderneming gestart met het aanbieden van Amerikaanse campers in Nederland. Zij kregen sindsdien zoveel vraag naar een camperreis door Canada of Amerika dat zij in 1986 zijn begonnen met het aanbieden van deze reizen. Travelhome is een reisdochter van de ANWB en aangesloten bij de SGR en ANVR.

Travelhome is een betrouwbare organisatie met veel kennis van camperreizen en de bestemmingen. De medewerkers maken elk jaar een studiereis. Hierdoor verkopen ze niet alleen de reizen maar hebben ze ook daadwerkelijk echte ervaringen. Elke medewerken van Travelhome kan kan je dus voorzien van de juiste informatie.

Brochure 2021-2022

Travelhome brochureEen leuke aanleiding voor een uitgebreid bericht over Travelhome is de nieuwe brochure. De brochure kan je online bekijken maar je kan hem ook in diverse variaties bestellen zodat je thuis op de bank kan bladeren en wegdromen van de mooiste bestemmingen.

De brochure is een echte aanrader! Hij telt 180 pagina’s met heerlijke informatie en prachtige foto’s. Zoals gezegd, bekijk hem online en download hem eventueel in PDF. Klik hier om de brochure te bekijken of te bestellen. Wil je discussiëren over Travelhome of over de brochure? Bezoek dan dit speciale onderwerp op ons forum.

Bestemmingen

Travelhome is niet alleen gespecialiseerd in camperreizen naar Amerika of Canada. Je kan bij Travelhome ook terecht voor de volgende bestemmingen: Argentinië, Australië, Chili, Cuba, Duitsland, Finland, IJsland, Japan, Namibië, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Portugal, Schotland, Spanje, Zuid-Afrika en Zweden.

Camperreis Canada

Maar eerlijk is eerlijk, je bent hier voor een rondreis door Canada of Amerika. Heerlijk rond rijden door de ongerepte natuur van West Canada. Walvissen en beren spotten en met je camper overnachten op de mooiste plaatsen. Je kan zelfs je camperreis combineren met een cruise richting Alaska!

Camperreis Amerika

Naast Canada staat een camperreis door Amerika ook hoog op veel bucketlist’s. Amerika is bijzonder goed uitgerust voor camperreizen. De wegen zijn breed, de campings vaak goed en de parkeerplaatsen groot. Uiteraard zijn de rode rotsen in Zuidwest-Amerika wat op ieders netvlies staat maar bezoek ook zeker andere regio’s. Het noordwesten, noordoosten, Florida, Alaska, de Rocky Mountains of een reis Deep South zijn ook zeker de moeite waard!

Camperreis op maat

Een andere specialisatie van Travelhome is de Camperreis op maat. Hierbij vul je, naast je NAW-gegevens, enkele gegevens in. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het aantal personen, de leeftijden van het reisgezelschap, een vertrekplaats en datum. Het je alles ingevuld? Dan ontvang je binnen enkele dagen een vrijblijvende offerte.

Camper only

Er zijn altijd mensen die van nog meer vrijheid houden en alleen een camper willen huren. Ook hierin voorziet Travelhome. Hiervoor hebben ze een handige tool op de website. Je vinkt de locatie aan op een kaart waar je de camper wilt ophalen. Daarna geef je het aantal mensen aan met bijbehorende lengte, je reisperiode en eventueel andere wensen. Na enige tijd zal de website de beschikbare campers en aanbieder tonen die je dan direct kan reserveren.

Coronagarantie

Travelhome logoIn deze onzekere tijden is het moeilijk om vooruit te kijken. Hiervoor heeft Travelhome een speciale Coronagarantie in het levengeroepen. De Coronagarantie is van toepassing op alle reizen die voor 31 december 2020 geboekt worden met een vertrek in 2021. Lees hier alles over de Coronagarantie.

Links

Travelhome website

Foto’s: ©Rondreizen Noord-Amerika & ©Travelhome

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*