Nieuw: gratis flyers van Rondreizen Noord-Amerika

Fire Wave

Laatste update:

Sinds deze week hebben we een nieuw onderdeel op website! Hieronder vinden jullie onze allereerste eigen flyers. Deze kan je gratis downloaden in pdf zodat je ze kan lezen, downloaden, printen en meenemen. In de flyers vind je tevens informatie over de betreffende bezienswaardigheden. Bijvoorbeeld waar je ze kan vinden, wat informatie, enkele handige links en uiteraard een paar fraaie foto’s. kom regelmatig terug want er zullen steeds meer komen!

Fire Wave

Fire WaveDeze week starten we met twee flyers. De eerste is van de Fire Wave in de Valley of Fire. Deze rotsformatie met de karakteristieke rode en witte golvende kleuren is een echte trekpleister voor dit State Park.

Tioga Pass Opening

Tioga Pass Open folderSpeciaal ter gelegenheid van de maand april zijn we ook gestart met een flyer over de opening van de Tioga Pass Opening. Traditioneel begint omstreeks deze periode de start met de werkzaamheden aan deze bergpas. Naast deze flyer kan je ook mee doen aan onze Tioga Pass Poule 2020 en wie weet ben jij de winnaar!

Review

Wij zijn erg benieuwd wat je van onze flyers vindt. Laat aub een beoordeling achter via een onderstaande reactie.

Foto’s: ©Rondreizen Noord-Amerika

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Add your own review

Rating

*