Viator komt met gratis annuleren, later betalen en coronamaatregelen

Laatste update:

Nu de toeristensector langzaam aan het opstarten is moeten veel bedrijven hun weg vinden met extra maatregelen om te blijven bestaan. Ook online touroperator Viator krijgt zware klappen en moet zich aanpassen. Hiervoor hebben ze, naast een nieuw logo, enkele mooie maatregelen genomen.

Wil je meteen zien wat Viator te bieden heeft? Bekijk hier voor het aanbod van tours en uitjes.

Coronamaatregelen

Op dit site van Viator zie je vanaf nu bij elke tour of er COVID-19 maatregelen zijn genomen. Wat is er georganiseerd en wat wordt er verwacht als je het uitje gaat doen. Denk hierbij aan mondmaskers voor toeristen maar ook personeel. Er is ook te lezen of er bij de touroperator hygiene maatregelen zijn genomen zoals de beschikbaarheid van handalcohol en of de openbare ruimtes regelmatig worden gereinigd. Viator zegt op de website hierop toe te zien.

Annuleren

Via de site zijn nu duidelijk de annuleringsvoorwaarden te lezen en kan er flexibel geboekt worden. Wanneer je nu een uitje ver in de toekomst wil boeken dan kan je deze tot 24 uur van te voren gratis annuleren. Zoek je bijvoorbeeld naar tours in Las Vegas, dan zie je in het overzicht waar je gratis kan annuleren en of er veiligheidsmaatregelen zijn genomen. Meer informatie over 24hr Cancellation vind je de website van Viator.

Later betalen

Vanaf nu kan bij Viator je een reservering plaatsen en later betalen waardoor je flexibel blijft. Het is super eenvoudig! Reserveer je plaats en laat weten wanneer je wil betalen. Je kan tussendoor betalen maar er is ook een mogelijkheid om 2 dagen van te voren automatisch te betalen zodat je reservering niet verloopt. Meer informatie over later betalen vind je op de website van Viator.

Laagsteprijsgarantie

Tot slot is er een laagsteprijsgarantie toegevoegd aan de mogelijkheden. Heb je gereserveerd en zie je binnen drie dagen het zelfde uitje ergens anders goedkoper? Mail je informatie naar Viator en je krijgt het verschil terug. Meer informatie over de laagsteprijsgarantie vind je op de website van Viator.

Viator

Viator is al jaren één van de grootste online touroperators voor het organiseren van tours en uitjes. Van een helikopter vlucht boven Las Vegas of de Grand Canyon, een tour door de Antelope Canyon of een fietstocht door Miami. De site is perfect om je te oriënteren voor je rondreis door Amerika. Klik hier en bekijk het aanbod van Viator.

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Add your own review

Rating

*