Waar liggen de Nationale Parken van West-Canada? Bekijk nu onze handige kaart

Nationale Parken West-Canada

De nationale parken van Canada zijn zeer waarschijnlijk het hoogtepunt van je rondreis door West-Canada. Grote namen als Banff National Park of Jasper National Park kennen de meeste mensen wel maar waar liggen ze precies op de kaart? Zijn er nog meer mooie parken in de buurt of op de route? Download nu onze handige kaart zodat je precies weet waar je allemaal met de Discovery Pass terecht kan.

Nationale Parken

In het westen van Canada vind je de provincies Alberta en Brits-Columbia. Deze beide provincies huisvesten samen 11 prachtige National Parks en National Park Reserves. Canada is een enorm groot land en het kan daarom handig zijn om te bekijken waar alle parken liggen.

Kaart West-Canada

Klik op de onderstaande kaart en download de laatste versie in hoge resolutie. Feedback op onze kaarten ontvangen we graag via ons forum.

Nationale Parken van West-Canada
Nationale Parken West-Canada

Tip: teken je voorgenomen route in de kaart. Dit kan door de kaart in hoge resolutie te printen of gebruik het bestand in je favoriete tekenprogramma.

Updates

Er zullen soms updates gedaan worden aan de kaart. Het is niet uitgesloten dat er in de toekomst bijvoorbeeld nieuwe nationale parken benoemd. Zorg dat je altijd de laatste versie bij ons download voor gebruik.

v2021.01.16
  • Nieuw

Links

Naast onze kaart zijn er nog veel andere leuke en handige kaarten te vinden van Amerika. Klik op de onderstaande links.

©Rondreizen Noord-Amerika

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*