Fietsen in Miami Beach

Miami Beach Citi Bike

Miami Beach boadwalk Miami Beach staat vooral bekend om de prachtige stranden maar er is veel meer te vinden! Je kan Art Deco District met de vele bekende pastelgekeurde gebouwen eenvoudig ontdekken met de fiets of zelfstandig touren over de beroemde Ocean Drive. Vanaf South Pointe Park Pier loopt de “boardwalk” helemaal tot 46th street. Dit prachtig aangelegde pad geeft een fraai zicht op de stranden, gekleurde strandwachters huisjes en beachclubs.

Citi Bike Miami

Miami Beach Citi Bike Miami Beach verkennen kan je het beste op een fiets doen. De afstanden in Miami Beach zijn te groot om allemaal eenvoudig te voet af te leggen. Op diverse plaatsen kan je fietstours reserveren en fietsen huren. Een andere optie om fietsen te huren is de Citi Bike. In Miami Beach zijn erg veel punten ingericht waar je de speciale Citi Bike fietsen ophalen en terugzetten.

Hoe werkt het?

Miami Beach Citi Bike Bij een Citi Bike Station kan je jezelf bij de zuil aanmelden. De eerste keer dien je de gegevens van je creditcard in te voeren, je e-mailadres en je telefoonnummer. Deze gegevens moet je alleen bij de eerste fiets in te voeren. Bij elke volgende fiets gebruikt het systeem dezelfde gegevens behorende bij de creditcard. Hierna toets je het nummer van de fiets in en volg je de instructies om de fiets los te maken. Wanneer je de fiets terugbrengt dien je het voorwiel alleen in de houder te rijden en te controleren of hij op slot zit. In je mailbox kan je de factuur vinden van je betaling, de ophaaltijden en de aflevertijden.

Bij aanvang kies je een huurperiode en tijdens deze huurperiode kan je de fiets zo vaak ophalen en terug brengen, bij elk willekeurig Citi Bike Station, als je wilt. Hiervoor gebruik je wel weer je credit card maar het systeem zal herkennen wanneer je nog binnen je eerder afgesproken huurtermijn zit. Let op: een fiets tijdelijk terugplaatsen zal de huurtermijn niet pauzeren.

De fietsen hebben een gemiddelde hoogte waarvan je het zadel iets kan verstellen. Elke fiets is voorzien van een mandje waar je een kleine tas in kan leggen en wat drinken. In Miami is het vaak erg heet dus een flesje water in je mandje is ideaal. De fietsen hebben geen geweldige kwaliteit maar ze doen wat ze moeten doen.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Ocean Drive Miami
Ocean Drive Miami Beach

Wat kost een Citi Bikein Miami?

De Citi Bike is erg leuk en handig om op eigen gelegenheid Miami Beach te verkennen maar niet persé heel goedkoop. Je kan de fietsen bij elk punt betalen met je creditcard. In de onderstaande tabel vind je de tarieven (2020).

Prijzen Citi Bike Miami Tarief
30 minuten $4,50
1 uur $6,50
2 uur $10,00
4 uur $18,00
24 uur $24,00

Miami Beach Citi Bike

Fietstour Miami

Naast fietsen huren en op eigen gelegenheid Miami verkennen kan je ook een fietstocht reserveren. Onderbegeleiding krijg je dan in enkele uren alle interessante plekjes van Miami Beach te zien. Een fietstour door Miami kan je reserveren bij:

Weetjes

Enkele weetjes als je op pad gaat met de Citi Bike in Miami.

  • Betalen doe je met een credit card
  • Stop een flesje water in het mandje
  • Er zit geen slot op de fiets
  • Je fiets terugplaatsen pauzeert de huurtijd niet!

Links

Versace Mansion
Casa Casuarina ook wel Versace Mansion.

Foto’s: ©Rondreizen Noord-Amerika

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Over Guido Damsteeg 33 Artikelen
Ik ben de oprichter en eigenaar van Rondreizen Noord-Amerika en I Love Stedentrips. Mijn hobby's zijn reizen, fotograferen en vooral veel "internetten". Dit alles probeer ik nu te combineren op deze websites. Ik hoop dat je het leuk vindt!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*