Ansichtkaart en stickers van Yosemite voor onze leden

Ansichtkaart Half Dome

Glacier Point is misschien wel een van de mooiste uitzichtpunten van een rondreis door het zuidwesten van Amerika. Vanaf Glacier Point heb je een fantastisch uitzicht over Yosemite en op de Half Dome.

Fotograferen

Half Dome De foto zoals op de kaarten en stickers heb ik lang van te voren al willen maken. De foto stamt uit 2017, het jaar van de zonsverduistering. Tijdens de planning hebben wij een hotel gekozen in El Portal om van daaruit Yosemite te verkennen. Vanuit El Portal zijn we naar Glacier Point gereden en gezorgd dat we er een uurtje voor het gouden uur waren. Op die manier kon ik alle kleuren goed meemaken en lang genieten van het uitzicht. Tijdens de zonsondergang hebben we veel kleuren gezien! Een stralend zonnige dag veranderde bijna in Glacier Point een vuurrode avond. Om alle kleuren te zien moet je het natuur treffen qua weer. Soms zijn er wat bosbranden in de omgeving die ook voor extra kleur met het zonlicht kunnen zorgen.

In deze periode heb ik ook bedacht om een website te gaan maken voor rondreizen door Noord-Amerika. Het is leuk om te fotograferen maar zeker ook leuk om de foto’s te tonen. Dit kan natuurlijk prima op de website en op socialmedia maar het leek mij ook leuk om zelf eens wat ansichtkaarten en stickers te maken.

Gratis ansichtkaarten en stickers

Hoe kom je aan dit setje met gratis ansichtkaarten en stickers van de Half Dome in Yosemite? Het is heel eenvoudig! Je hoeft je alleen maar te registreren op ons forum en een persoonlijk bericht (PB) te sturen naar mij met je naam en adres.

  • Gratis registreren op ons Amerika forum
  • Stuur DAAR een persoonlijk bericht naar mij (PB)

Ansichtkaart en Stickers van Half Dome in Yosemite

Links

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Over Guido Damsteeg 33 Artikelen
Ik ben de oprichter en eigenaar van Rondreizen Noord-Amerika en I Love Stedentrips. Mijn hobby's zijn reizen, fotograferen en vooral veel "internetten". Dit alles probeer ik nu te combineren op deze websites. Ik hoop dat je het leuk vindt!