Reisinformatie: Alcatraz in San Francisco (pdf)

Alcatraz

San Francisco is een wereldberoemde stad aan de Grote Oceaan. In deze stad kan je dagen rond kijken zonder jezelf ook maar even te vervelen. Fietsen over de Golden Gate Bridge, Lombard Street, een ritje in een Cable Car of wandelen over Pier 39. Een ander hoogtepunt is natuurlijk een bezoek aan het gevangeniseiland Alcatraz! Waar is Alcatraz? Waar en hoe koop je tickets voor Alcatraz? Wat is het en hoe kom je er? Download hieronder informatie over Alcatraz.

Alcatraz

Vraag jij je af: “Wat te doen en te zien in San Francisco“?  Bekijk dan nu onze reisinformatie over Alcatraz in San Francisco. Vragen of opmerkingen? Bezoek het forum.

Alcatraz

Updates

De informatiebladen worden regelmatig geüpdate. Hieronder een overzicht met wijzigingen en versiegeschiedenis.

V2020.12.14

  • Bezienswaardigheden toegevoegd

v2020.10.02

Reisinformatie

Inmiddels hebben we meerdere informatiebladen op onze pagina met downloads. Zoals je zult begrijpen zijn er honderden, misschien wel duizenden, A4-tjes te maken met reisinformatie over Noord-Amerika. Omdat we vele uren aan desktopresearch doen en alles voorzien met eigen foto’s zal het aantal langzaam moeten groeien. Kom dus regelmatig terug! Deze reisinformatie is één A4-tje in pdf welk gratis te downloaden zodat je ze kan opslaan, meenemen of printen. Ideaal ter voorbereiding of ter plaatse als je geen verbinding hebt. Verzamel ze allemaal!

Foto’s: ©Rondreizen Noord-Amerika

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*