Glacier Point Road heel 2021 gesloten wegens werkzaamheden!

Zonsondergang over Yosemite vanaf Glacier Point

Mocht je bezig zijn met het plannen van een rondreis door West-Amerika dan is het goed om te weten dat één van de grootste trekpleisters van Yosemite niet of nauwelijks bereikbaar zal zijn.

Gesloten

Gedurende het hele seizoen van 2021 zal de autoweg naar Glacier Point wegens werkzaamheden gesloten zijn. Tijdens deze periode zal een groot deel van de weg vervangen worden en haarspeldbochten gerepareerd. Bij Sentinel Dome Trailhead zullen toiletten geplaatst worden en parkeerplaatsen. Ook het jaar erna worden vertragingen verwacht vanwege tijdelijke afsluitingen. Mocht je een bezoek in 2022 willen plannen dan is het goed om rekening te houden met uitgelopen werkzaamheden en misschien zelfs langdurigere afsluitingen.

Glacier Point

Yosemite Valley vanaf Glacier PointHet lijkt er voorlopig wel op dat Glacier Point te voet bereikbaar blijft via de trails.

(later meer)

Informatiebladen

Glacier PointOp Rondreizen Noord-Amerika staan diverse informatiebladen in pdf. We hebben ook een informatieblad over Glacier Point in pdf. Deze kan je downloaden, lezen, meenemen, printen en eventueel ter plaatsen offline bekijken. Je vindt alle informatiebladen op onze special pagina met downloads.

Links

Yosemite vanaf Glacier Point

Foto’s: ©Rondreizen Noord-Amerika

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*