Key West: op de foto met Southernmost Point

Southernmost Point Key West

De meeste mensen kunnen zich ergens wel een rijkelijk gekleurde boei voor de geest halen. Een boei op een kade ergens in Amerika die iets markeert en waar mensen graag mee op de foto willen. Maar wat is deze boei en waar kan je hem vinden.

Southernmost Point

Southernmost Point Key West Southernmost Point, zoals de gekleurde boei heet, staat op het zuidelijkste puntje van Amerika. Op de verankerde betonnen boei staat de tekst: “90 Miles to Cuba” met daaronder “Southernmost Point Continental U.S.A. Key West Florida”. Officieel zijn er iets zuidelijkere punten maar deze zijn verboden voor bezoekers. De afstand naar Cuba is ook ietsje verder maar dit is waarschijnlijk afgerond.

De betonnen boei op de kade in Key West staan er nog niet zo heel lang. De boei is in 1983 geplaatst op de plaats waar eerst een bord stond. Doordat dit bord vaak werd gestolen is er voor een groot en zwaar object gekozen in de vorm van een betonnen boei.

Foto’s & Selfies

Southernmost Point Southernmost Point is qua uiterlijk niet heel bijzonder, het is een betonnen gekleurde boei. Key West heeft uiteraard veel mooiere dingen te bieden maar als je in Key West bent geweest moet je zeker ook hier geweest zijn. En natuurlijk ga je hier dan net als vele honderden toeristen mee op de foto.

Southernmost Point Het is hier vaak ontzettend druk! Overdag staan hier lange rijen van wel 200m om op de foto te gaan met de boei zonder andere mensen erbij. Probeer dus zeker in de ochtend te komen als dat lukt. Een selfiestick is niet toereikend dus vraag even aan andere mensen of ze de foto willen nemen. Mocht je de boei los willen fotograferen dan kan je de rij overslaan. Tijdens de wisseling van twee groepen mensen kan je geluk hebben dat de boei even niet vergezeld is van toeristen en kan je het plaatje maken. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een selfie groepsfoto vanaf de zijkant te maken met andere mensen erbij zoals wij dat deden.

Southernmost Point

Informatiebladen

Southernmost PointOp Rondreizen Noord-Amerika staan diverse informatiebladen in pdf. We hebben ook een informatieblad over Southernmost Point in pdf. Deze kan je downloaden, lezen, meenemen, printen en eventueel ter plaatsen offline bekijken. Je vindt alle informatiebladen op onze special pagina met downloads.

Waar?

Waar staat Southernmost Point of the Continental US? De betonnen boei staat op de kade in Key West.

Adres: Whitehead St &, South St, Key West, FL 33040, Verenigde Staten
Openingstijden: 24/7
Entreegeld: Gratis


Klik hier voor route & kaart naar Southernmost Point in Google Maps.

Foto’s: ©Rondreizen Noord-Amerika

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Over Guido Damsteeg 33 Artikelen
Ik ben de oprichter en eigenaar van Rondreizen Noord-Amerika en I Love Stedentrips. Mijn hobby's zijn reizen, fotograferen en vooral veel "internetten". Dit alles probeer ik nu te combineren op deze websites. Ik hoop dat je het leuk vindt!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*