Even iets anders doen in Las Vegas? Breng een bezoek aan Red Rock Canyon!

Red Rock Canyon (NV) Las Vegas

Laatste update:

Viva Las Vegas! Alle gekte bij elkaar in enkele tientallen vierkante kilometers. Deze Amerikaanse stad, in de woestijn van Nevada, slaapt nooit. Overal waar je kijkt is entertainment, knipperende verlichting en kan je gokken. Het ene hotel is nog groter dan het andere hotel. Achtbanen, circussen, wilde dieren of steden die zijn nagebouwd, het kan niet op in Las Vegas. Je houdt ervan of je houdt er niet van maar een bezoek aan Las Vegas is een ervaring om niet te vergeten. Wil je even iets anders doen? Breng dat een bezoek aan Red Rock Canyon!

Red Rock Canyon

Mocht je eer paar dagen in Las Vegas verblijven dan is een bezoek aan Red Rock Canyon echt leuk om even iets anders te doen. Lekker de gekte ontvluchten en ontspannen in prachtige natuur. Het park is relatief klein maar erg mooi en een bezoek waard.

Red Rock Canyon ligt op slechts 30 minuten rijden ten westen van Las Vegas en is goed te bereiken. Ideaal om direct na het ontbijt even iets sportiefs te doen en de benen strekken op één van de vele trails in het park. Het is ook mogelijk om alleen een rondje te rijden. Door het park loopt een mooie toeristische route van 20 km die je langs de bezienswaardigheden en trails brengt.

Mocht je in Las Vegas zijn en geen huurauto ter beschikking hebben dan worden er ook diverse tours georganiseerd naar Red Rock Canyon. Klik op de onderstaande links en reserveer een bezoek aan Red Rock Canyon.

Red Rock Canyon Panaroma

Wil je de bovenstaande foto in hoge resolutie, bekijk dan onze Rondreizen Noord-Amerika beeldbank.

Openingstijden

Het park is het gehele jaar open maar de sluitingstijd is afhankelijk van het seizoen. Het park opent dagelijks om 6:00 uur en sluit in de zomer om 20:00 uur. Bezoek onze speciale pagina over Red Rock Canyon voor meer informatie.

Entreekosten

Net als alle andere Nationale en State Parken moet je voor Red Rock Canyon entree betalen. Je kan het park in met de America the Beautiful Annual Pass, anders betaal je 10$ voor een personenauto.

Informatiebladen

Red Rock CanyonOp Rondreizen Noord-Amerika staan diverse informatiebladen in pdf. We hebben ook een informatieblad over Red Rock Canyon in pdf. Deze kan je downloaden, lezen, meenemen, printen en eventueel ter plaatsen offline bekijken. Je vindt alle informatiebladen op onze special pagina met downloads.

Ervaringen

Ben jij in Red Rock Canyon geweest? Laat ons, via een reactie, je ervaringen weten.

5 stars
0

4 stars
0

3 stars
0

2 stars
0

1 star
0

 

Foto’s: ©Rondreizen Noord-Amerika

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Add your own review

Rating

*