KLM viert 100-jarig jubileum met “Deal van de eeuw”

Rondreizen Noord-Amerika Forum Rondreizen Noord-Amerika Media Rondreizen Noord-Amerika Links
KLM deal van de eeuw

Maandag 7 oktober 2019 bestaat KLM 100 jaar. Dit prachtige jubileum zal worden gevierd met een “Deal van de eeuw”! 

KLM 100 jaar

Op maandag 7 oktober is KLM jarig! De “Koninklijke Luchtvaart Maatschappij voor Nederland en Koloniën”, zoals de oorspronkelijk naam was, bestaat dan precies 100 jaar. KLM is in 1919 is opgericht en de eerste commerciële vlucht vond op 17 mei 1920 plaats. Op 12 september 1919 verleende Koningin Wilhelmina het predicaat “Koninklijk” aan de KLM, wat nog in oprichting was, waarna op 21 oktober het eerste hoofdkantoor aan de Herengracht in Den Haag betrokken werd. De eerste lijnvluchten naar de Verenigde Staten werden direct na de Tweede Wereldoorlog in 1946 gestart. Hiermee was KLM de eerste Europese luchtvaartmaatschappij.

KLM Deals

KLM naar Noord-Amerika

KLM is ideaal op zelf je rondreis door Amerika of Canada mee samen te stellen. KLM vliegt naar veel bestemmingen in Amerika en Canada met een directe vlucht en vaak op gunstige tijden en vliegvelden. Hierdoor ben je, ondanks het comfort, weinig tijd kwijt aan het reizen naar je bestemming. KLM vliegtickets kan je eenvoudig kopen via de website van de KLM.

Orange Pride KLM PH-BVA Boeing 777

Deal van de eeuw

UPDATE: De komende 100 uur geeft KLM forse kortingen op 100 bestemmingen over de hele wereld. Tussen de aanbiedingen zitten vele bestemmingen in Amerika en Canada. Wil je van deze aanbieding gebruik maken? Boek dan je vliegtickets voor vrijdag 11 oktober 2019 om 15:00 uur. Klik hier voor de vliegtickets met verjaardagsvoordeel van KLM.

De Werelddeal weken van KLM net zijn afgelopen maar er lijken flinke kortingen aan te komen. Op de website van KLM, op een speciaal ingerichte pagina, telt een teller af naar maandag 7 oktober 2019 9:00 uur. Er staat een aankondiging bij dat er “spectaculaire kortingen” zullen volgen. Wat deze precies zijn is nog niet duidelijk maar de tekst is duidelijk, zorg dat je erbij bent!

Het is nog even koffiedik kijken wat de “spectaculaire kortingen” zullen zijn maar hopelijk zitten er mooie vluchten naar Noord-Amerika bij. Op socialmedia een een reclamefilmpje te zien met een wazig Vrijheidsbeeld dus het heeft er alle schijn van. Maandag zullen we de pagina updaten met het laatste nieuws over de KLM “Deal van de eeuw”.

Foto’s: ©Rondreizen Noord-Amerika

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste berichten? Schrijf je dan hier in voor onze gratis berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*