Reisinformatie: Southernmost Point in Key West (pdf)

Rondreizen Noord-Amerika Forum Rondreizen Noord-Amerika Media Rondreizen Noord-Amerika Links
Southernmost Point

Southernmost Point Key WestEen bezoek aan Key West is uniek. In dit relaxte stadje heb je niet het idee dat je in Amerika bent. In Key West waan je jezelf in de Caraïbische sferen. Een bezoek aan Key West zal een hoogtepunt van je rondreis door Florida zijn. Key West ligt aan het begin van de Overseas Highway 1 op het meest zuidelijke deel van de Verenigde Staten. Op het meest zuidelijke puntje waar je kan komen is een markering aangebracht in de vorm van een kleurrijke boei, Southernmost Point.

Southernmost Point

Vraag jij je af: “Wat te doen in Key West“? Bekijk dan nu onze reisinformatie over de Southernmost Point in Key West Florida. Vragen of opmerkingen? Bezoek het forum.

Southernmost Point

Updates

De informatiebladen worden regelmatig geüpdate. Hieronder een overzicht met wijzigingen en versiegeschiedenis.

v2020.09.06

  • Layout: kleine wijzigingen
  • Tekst: kleine wijzigingen
  • Amerika Forum toegevoegd

Reisinformatie

Inmiddels hebben we meerdere informatiebladen op onze pagina met downloads. Zoals je zult begrijpen zijn er honderden, misschien wel duizenden, A4-tjes te maken met reisinformatie over Noord-Amerika. Omdat we vele uren aan desktopresearch doen en alles voorzien met eigen foto’s zal het aantal langzaam moeten groeien. Kom dus regelmatig terug! Deze reisinformatie is één A4-tje in pdf welk gratis te downloaden zodat je ze kan opslaan, meenemen of printen. Ideaal ter voorbereiding of ter plaatse als je geen verbinding hebt. Verzamel ze allemaal!

Foto’s: ©Rondreizen Noord-Amerika

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*