Welkom op onze website over Amerika en Canada

Monument Valley Arizona Amerika

Laatste update:

Welkom op de website van Rondreizen Noord-Amerika! Wanneer jij, net als wij, niets liever wil dan reizen door Noord-Amerika, dan ben je op het goede adres! Op onze website kan je alles vinden over reizen door Amerika en Canada.

Rondreizen Noord-Amerika

Via deze website willen wij jullie meer informatie geven over het reizen door Noord-Amerika. De website is op dit moment net gelanceerd maar we hebben de ambities om informatie te gaan geven over steden en nationale parken. Ook zullen we zoveel mogelijk praktische informatie gaan geven maar ook complete routes zodat u inspiraties kan krijgen. Kom snel eens terug en volg ons bijvoorbeeld via Facebook.

Rondreizen Amerika

Veel mensen hebben een rondreis, met een auto, camper of motor, door Amerika op hun bucketlist staan. Populaire rondreizen in West Amerika gaan door de staten Californië, Utah, Nevada en Arizona met een bezoek aan steden als San Diego, Los Angeles, San Francisco en Las Vegas. Naast deze steden breng je uiteraard een bezoek aan beroemde Nationale Parken als Yosemite, Death Valley, Zion, Bryce Canyon, Yellowstone, Monument Valley en de Grand Canyon. Bezoek ook onze speciale pagina’s over West Amerika.

Ook in Oost Amerika zijn fantastische rondreizen te maken met een bezoek aan grote steden zoals New York, Boston, Washington en Philadelphia. Een rondreis door de “Sunshine State” Florida is ook zeker de moeite waard met een bezoek aan Miami, de Disney parken, de Everglades en natuurlijk de Florida Keys. Bezoek ook onze speciale pagina’s over Oost Amerika.

Rondreizen Canada

Wereldberoemd zijn natuurlijk de rondreizen door West-Canada. De bekende steden als Vancouver en Calgary over de Icefields Parkway door Rocky Mountains. Je bezoekt hier uiteraard de Nationale Parken als Jasper National Park en Banff National Park. Tijdens je rondreis wil je natuurlijk Orca’s en beren spotten in het wild. Bezoek ook onze speciale pagina’s over West en Oost Canada.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Add your own review

Rating

*