Reisinformatie: Badwater, Glacier Point en Alcatraz (pdf)

Rondreizen Noord-Amerika Forum Rondreizen Noord-Amerika Media Rondreizen Noord-Amerika Links
Badwater

We hebben de afgelopen week zeker niet stil gezeten en weer enkele informatiebladen gemaakt met reisinformatie en links. Deze reisinformatie is één A4-tje in pdf welk gratis te downloaden zodat je ze kan opslaan, meenemen of printen. Ideaal ter voorbereiding of ter plaatse als je geen verbinding hebt. Verzamel ze allemaal!

Reisinformatie

Inmiddels hebben we 8 informatiebladen op onze pagina met downloads. Zoals je zult begrijpen zijn er honderden, misschien wel duizenden, A4-tjes te maken met reisinformatie over Noord-Amerika. Omdat we vele uren aan desktopresearch doen en alles voorzien met eigen foto’s zal het aantal langzaam moeten groeien. Kom dus regelmatig terug!

Glacier Point

De eerste topattractie van deze serie kan je vinden in Yosemite. Glacier Point is voor veel mensen het hoogtepunt van hun rondreis door West-Amerika. Dit prachtige uitkijkpunt is misschien wel één van de mooiste ter wereld.  Downloaden: Reisinformatie Glacier Point.

Glacier Point

Badwater

Een andere bezienswaardigheid die erg “hot” is op een rondreis door West-Amerika is Badwater. Deze plek in Death Valley is letterlijk en figuurlijk erg hot! Sinds enkele jaren is deze plek de warmste op aarde. Je moet van deze omgeving houden maar een bezoek aan Death Valley en Badwater is zeker weten een ongelofelijke ervaring. Downloaden: Reisinformatie Badwater.

Badwater

Alcatraz

De laatste in deze serie met reisinformatie gaat over Alcatraz. Het beroemde, of misschien wel beruchte, gevangeniseiland in de baai van San Francisco spreek bij vele tot de verbeelding. Bekende gevangen als Al Capone hebben enkele jaren van hun leven versleten in deze bijzondere gevangenis waarvan men zei dat ontsnappen onmogelijk was. Alcatraz is het decor voor vele Hollywood producties. Wil je op Alcatraz rondlopen? Downloaden: Reisinformatie Alcatraz.

Alcatraz

Foto’s: ©Rondreizen Noord-Amerika

Berichtendienst: Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste (nieuws)berichten? Schrijf je dan hier in voor onze berichtendienst.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Rondreizen Noord-Amerika stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*